ikone verbetert de kwaliteit van leven & zorg door co-creatie

 

onafhankelijk adviesbureau

IKONE is een onafhankelijk adviesbureau (non-profit). Wij zijn experts op het gebied van co-creatie en helpen organisaties om op organisatieniveau een gelijkwaardige samenwerking te creëren met patiënten en zorgprofessionals.

co-creatie

IKONE biedt consultancy, patiëntreis (levensreis) trajecten, facilitering van co-creatie sessies en participatief actieonderzoek. We doen train-de-trainer trajecten voor patientenparticipatie binnen organisaties. We hanteren tientallen co-creatie methodieken (vaak gestoeld op design thinking) die wij geschikt hebben gemaakt voor gelijkwaardige en veilige samenwerking.

Ook helpen we de volledige participatiestrategie bouwen voor ziekenhuizen en zorgorganisaties. Daarbij zetten we ons patient participation model canvas in. 

We hebben daarnaast diverse praktisch toepasbare modellen ontwikkeld zoals het patients included maturity model en patient innovation model. Alles om overzichtelijk, energiek en gevalideerd tot impact te komen. 

IKOCREATE

Wij zijn ook de oprichter van IKOcreate. Het allereerste doe-het-zelf platform voor moeiteloze co-creatie met patiënten. Hiermee leren professionals zélf co-creéren en borg je co-creatie in je organisatie, projecten of werkzaamheden.

Binnen IKOcreate bieden we een toolbox aan methoden en stappenplannen voor het samenwerken met patiënten in innovatie, transformatie, onderzoek en beleid. En we zijn de oprichters van een online academie, waar professionals kunnen leren om gelijkwaardig met patiënten samen te werken en impact te maken. (www.ikocreate.com en www.samenwerkenmetpatienten.nl)

Meer lezen ga naar doelstelling.