Laurent
de Vries

Laurent de Vries

'IKONE gaat terug naar de bron, de bedoeling van de gezondheidszorg. Op basis van gelijkwaardigheid op zoek naar waar de patient behoefte aan heeft.'

Laurent de Vries is voormalig directeur van GGD Nederland. Zijn huidige rol is voorzitter van de Raad van Bestuur bij Viattence Wonen Zorg en Welzijn.

Michiel
Muller

Michiel Muller

Als serial-entrepreneur bouwde Michiel Muller (1964) samen met oprichter Marc Schröder de onbemande benzineketen Tango uit tot een ongekend succes. Daarna richtte hij samen met Marc Route Mobiel op. Met Bieden en Wonen brachten ze vervolgens innovatie naar de woningmarkt.

Muller is ook actief als investeerder. In 2011 participeerde hij o.a. samen met het fonds van Skype-oprichter Zennström in Fashiolista.com. Hij zit in de Raad van Advies van het Erasmus Centre for Entrepreneurship, is commissaris bij het Financieele Dagblad en voorzitter van het Erasmus Trustfonds.

Jan
Bommerez

Jan Bommerez

'Ik geloof dat sociale innovatie de meest onderschatte vorm van innovatie is. Wij denken in de werkomgeving nog altijd meer aan taken en processen dan aan relaties en mensen. Ik voel een extra dimensie in de zorg. De invloed van de kwaliteit van relaties op het helingsproces is niet in woorden en statistieken te vatten maar absoluut cruciaal. Ik denk daarbij ook aan hoe de familie van patiënten al of niet wordt opgevangen en betrokken. Ik hoop van harte dat dankzij het werk van de Stichting IKONE meer licht zal schijnen op het vitale belang van relaties in de zorg...' Jan Bommerez, auteur van 'Kun je een rups leren vliegen?' en 'Door de bomen het bos zien'