advies

voor wie?

Steeds vaker zijn organisaties zoals zorgaanbieders, bedrijven en overheden op zoek naar de juiste aansluiting van hun product, innovatie, beleidskeuze of onderzoek bij de patiënt*. Wij creëren gelijkwaardige samenwerking met patiënten in innovatie en transformatie in de zorg. 

Samenwerken

Samenwerken is onze kracht en het uitgangspunt voor al onze werkzaamheden. Samen analyseren we jullie situatie. Wie zijn jullie? Waar staan jullie? Waar willen jullie naartoe? Vanuit dat startpunt werken we er samen naartoe dat de waarde van patiënt expertise verankerd raakt in jullie organisatie. 

Patiënt Expertise

Een uniek aspect aan de dienstverlening van IKONE is dat er naast de werkervaring en kennis een bijzonder aspect centraal staat, namelijk patiënt expertise. IKONE werkt met een Patiënt Expertise Team, dat bestaat uit mensen met een divers palet van ervaringen als patiënt en/of als zorggebruiker. Ons advies aan uw organisatie kan in samenwerking met ons Patient Expertise Team worden gegeven. 

Door de achtergrond in wetenschap en consultancy enerzijds en brede patiëntervaring anderzijds staan professional en patiënt bij IKONE daadwerkelijk samen aan het roer. 

overdragen

Wij vinden het belangrijk dat de waarde van patiënt expertise ook verankerd raakt in jullie medewerkers. Dit kan bijvoorbeeld via een train-de-trainer traject. Medewerkers leren zelf hoe ze aan de slag kunnen gaan met patiënt expertise binnen jullie organisatie. 

WAT?

IKONE verleent adviesdiensten in de vorm van 

* Waar patiënt staat kan ook cliënt, burger, eindgebruiker etc. worden gelezen.

Meer weten?