Routebeschrijving bezoekadres

Zwartewaterallee 25

Vanaf de A28 (vanuit het noorden)

U neemt de A28 richting Zwolle en vervolgens afslag 20 bij Zwolle Noord. Onderaan de afslag slaat u rechtsaf de Zwartewaterallee op. Na de linkerbocht bij het tweede verkeerslicht gaat u rechtdoor. Na ongeveer 300 meter vindt u de bestemming aan de rechterzijde. Wij zijn gevestigd in één kantoor met de Zonnehuisgroep IJssel-Vecht en de BAM, zij zijn vanaf de buitenkant goed herkenbaar. U kunt gratis parkeren aan de zijkant van het kantoor. Op nummer 25 kunt u naar binnen gaan. Bij binnenkomst in het pand kunt u ons kantoor op de begane grond bezoeken. Het is de deur direct rechts na de schuifdeuren (gedeelde locatie met myrjan.nl). Bij de entree kunt u aanbellen.

Vanaf de A28 (vanuit het zuiden)

U neemt de A28 richting Zwolle en vervolgens afslag 20 bij Zwolle Noord. Onderaan de afslag slaat u linksaf de Ceintuurbaan op (deze gaat over in de Zwartewaterallee). U gaat bij de verkeerslichten rechtdoor en na de linkerbocht bij het tweede verkeerslicht gaat u rechtdoor. Na ongeveer 300 meter vindt u uw bestemming aan de rechterzijde. Wij zijn gevestigd in één kantoor met de Zonnehuisgroep IJssel-Vecht en de BAM, zij zijn vanaf de buitenkant goed herkenbaar. U kunt gratis parkeren aan de zijkant van het kantoor. Op nummer 25 kunt u naar binnen gaan. Bij binnenkomst in het pand kunt u ons kantoor op de begane grond bezoeken. Het is de deur direct rechts na de schuifdeuren (gedeelde locatie met myrjan.nl). Bij de entree kunt u aanbellen.

Met het openbaar vervoer

Vanaf het NS-station Zwolle neemt u buslijn 4 richting AA-landen en stapt u uit bij bushalte Rijnlaan, Amstel. Vervolgens loopt u in noordwestelijke richting naar de kruising met de Zwartewaterallee. Sla dan linksaf de Zwartewaterallee op. Vervolg uw weg langs het water aan uw rechterhand. U vindt uw bestemming aan uw rechterzijde. Wij zijn gevestigd in één kantoor met de Zonnehuisgroep IJssel- Vecht en de BAM, zij zijn vanaf de buitenkant goed herkenbaar. Op nummer 25 kunt u naar binnen gaan. Bij binnenkomst in het pand kunt u ons kantoor op de begane grond bezoeken. Het is de deur direct rechts na de schuifdeuren (gedeelde locatie met myrjan.nl). Bij de entree kunt u aanbellen.