< naar overzicht

Gezocht: jong aanstormend talent

Wil jij je specialiseren in de rol van junior adviseur? 

Ben jij een gedreven, ambitieuze, junior adviseur op het gebied van innovatie en transformatie in de zorg? Houd je van uitdagingen en wil je jezelf continu ontwikkelen? Lijkt het jou interessant om bijzondere projecten en programma’s mee te ontwikkelen en uit te rollen? Heb jij een achtergrond die ons ervan overtuigt dat jij kan en wilt werken aan het versterken van het patiëntenperspectief? Dan is IKONE op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

IKONE wil de kwaliteit van zorg verbeteren door samenwerking tussen patiënten en de gezondheidszorg te bevorderen. IKONE ondersteunt, adviseert en faciliteert zorgorganisaties, ziekenhuizen, overheden en innovators in het verstevigen van het patiëntenperspectief. We werken altijd samen met mensen die patiëntervaring hebben.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar jong aanstormend talent op het gebied van projectmanagement, zorginnovatie, zorgeducatie, patiëntenparticipatie en/of bestuur. Je bent gedreven en wil graag blijven leren. Je bent een zelfstarter die concrete resultaten kan neerzetten binnen afgesproken deadlines. Je hebt de ambitie om jezelf te profileren als inhoudelijk expert.

Herken jij je in deze kenmerken:

  • Afgeronde academische studie op het gebied van gezondheidswetenschappen, technische geneeskunde, bestuurskunde in de zorg, beleid in de zorg, sociale wetenschappen
  • 0-3 jaar werkervaring.
  • Drive en ambitie om je persoonlijk en inhoudelijk snel te ontwikkelen.
  • Resultaatgericht, analytisch sterk, goed luisteren en in staat om helder en bondig te communiceren.
  • Zelfstandig werkend, pro-actieve, enthousiaste en inspirerende houding.
  • Beschikt over een groeiend netwerk of bereid op te bouwen.

Wat bieden wij je?

Een fulltime functie met marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (laptop, mobiel) in een flexibele werkomgeving (werkzaam op kantoor in Zwolle en/of op locatie) met veel uitdagende opdrachten en nevenactiviteiten. Een senior consultant begeleidt je op de projecten en helpt je bij jouw ontwikkeling. Je gaat mee naar congressen en krijgt trainingen aangeboden die je de bagage geven om onze klanten goed te adviseren. Daarnaast kom je terecht in een bijzonder netwerk & team, waar we altijd voor elkaar klaarstaan. Regelmatig komen we bij elkaar voor bureaubijeenkomsten, een zomeruitje en een eindejaarsdiner.

Vertel jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven wij je. Dit is je kans om de volgende stap te zetten in een bijzonder vak en daarin het hoogst haalbare te bereiken.

  • Een uitdagende werkomgeving bij een ambitieus, snelgroeiende organisatie? 
  • Stuur voor 28 september a.s. je cv, motivatiebrief en contactgegevens naar info@ikone.nl
  • Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne-Miek Vroom, directeur IKONE via vroom@ikone.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

< naar overzicht

Gezocht: jong aanstormend talent