< naar overzicht

Health Hackathon mei 2017

Health Hackathon mei 2017

Deelnemer: IKONE patiënt Expert Ineke Hazelzet

In het weekend van 19, 20 en 21 mei vindt het Dutch Hacking Health Event 2017 plaats. Behalve in het RadboudUMC ontwikkelen teams ook in het UMCG, UMCU, LUMC en Maastricht UMC+ prototypes voor mooie zorginnovatieproducten. Vanuit patiëntperspectief neem ik deel aan Dutch Hacking Health Valley bij het RadboudUMC.

Value Based Healthcare enthousiasmeert mensen vanuit de principes van Positieve Gezondheid tot zelfmanagement in de verwezenlijking van hun gezondheidsdoelen, waarbij digitale zorgproducten een belangrijk ondersteunend middel zijn. In ontmoetingen met gebruikers en aanbieders van digitale zorgproducten kwam het gesprek steevast op het volgende uit: patiënten en zorgverleners willen meer digitale zorg gebruiken. Maar hoe kies je op basis van verschillende gradaties van samen beslissen de digitale zorgoplossing die het beste past bij de behoeftes, wensen en diagnose van de zorggebruiker? Voor DutchHHValley2017 heb ik mede gebaseerd op ideeën van zorgverleners en zorggebruikers en in overleg met het REshape Center for European Health(care) Design RadboudUMC een plan geschreven om de droom van velen uit te laten komen. Dit zorginnovatieproject heb ik de volgende titel meegegeven:

How to implement Digital Health in Value Based Healthcare?

Om deze vraag duurzaam te kunnen beantwoorden heb ik hulp nodig van designers, developers, medisch specialisten, big data analisten en van ontwikkelaars van Elektronische Patiëntendossiers en Persoonlijke Gezondheidsdossiers.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het plan en/of wilt u meehelpen bij de ontwikkeling van een werkend prototype door u aan te sluiten bij mijn team? Surf dan via onderstaande link naar de website van Dutch Hacking Health Event 2017.

https://dutchhh2017.sparkboard.com/projects/filter-by/city/Nijmegen

< naar overzicht

Health Hackathon mei 2017