< naar overzicht

Wil jij meewerken aan een beter e-consult?

Heb jij al gebruik gemaakt van het e-consult in het ziekenhuis? Of wil je dat nog doen? En ben je patiënt bij een ziekenhuis? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij, Nictiz en IKONE, willen graag met jou nadenken over het gebruik van het e-consult in het ziekenhuis. Een e-consult is een digitaal schriftelijk contact tussen zorgverlener en patiënt. Dit kan bijvoorbeeld via e-mail plaatsvinden. Wij gebruiken jouw ervaring om het gebruik van het e-consult in ziekenhuizen te verbeteren. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan betere en waardevolle contactmogelijkheden met jouw zorgverleners. 

Tijdens onze bijeenkomst horen we graag jouw ervaring!

  • Wanneer: woensdag 10 juli 2019.
  • Tijd: 14.00 – 16.00 uur.
  • Waar: Jaarbeurs Innovation Mile (JIM), Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht 
  • Vergoeding: 25,- euro en reiskostenvergoeding.   De reiskostenvergoeding heeft een maximum van 40,- euro.

Opgave: klik hier om je in te schrijven

wIe zijn wij?

Nictiz is het expertisecentrum voor e-health in Nederland. Nictiz houdt zich onder meer bezig met het delen van patiëntinformatie in de zorg. Doel is een betere gezondheid door betere informatie. Daarbij houdt Nictiz de rol van de patiënt in het oog. Nictiz werkt samen met verschillende organisaties die dit ook doen.Bijvoorbeeld het ministerie van VWS, ICT-leveranciers en IKONE.

IKONE wil de kwaliteit van de zorg verbeteren door samenwerking tussen patiënten en de gezondheidszorg te bevorderen. Daarin richten zij zich op de kwaliteit van leven van mensen en hoe de ziekenhuiszorg daar een belangrijke rol in kan spelen. Met een combinatie van kennis en ervaring proberen zij de brug te slaan tussen mensen met een fysieke aandoening of ziekte en de gezondheidszorg in de brede zin van het woord. 

 

< naar overzicht

Wil jij meewerken aan een beter e-consult?