< naar overzicht

Ontdek de wereld van data in de gehandicaptenzorg!

We willen graag het volgende bericht van onze samenwerkingspartner, Academy het Dorp, onder de aandacht brengen:

Binnen de gehandicaptenzorg begrijpen we dat data een steeds grotere rol spelen. Met de opkomst van technologieën zoals apps, robots en zorgoproepsystemen genereren we waardevolle gegevens. Maar hoe kunnen we deze data daadwerkelijk benutten om de zorg te verbeteren en de zelfredzaamheid van cliënten te vergroten? Waar vinden we deze waardevolle data en hoe kunnen we ervoor zorgen dat ze het dagelijks werk van zorgmedewerkers aangenamer, eenvoudiger en efficiënter maken?

Daarom zijn we verheugd om ons programma 'Leren Werken met Data in de gehandicaptenzorg' te introduceren. Dit programma maakt deel uit van de Toekomstagenda 'Zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking' (2023-2026). In de komende jaren gaan we samen met cliënten, zorgprofessionals, ICT-professionals, leveranciers, zorgaanbieders, onderwijsinstellingen en andere belanghebbende partijen op zoek naar antwoorden op deze en andere cruciale vragen.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen! Of je nu veel of weinig kennis hebt van data, we zijn benieuwd naar jouw ideeën als cliënt, familielid of lid van een cliëntenraad. Jouw stem en ideeën zijn van onschatbare waarde.

Ben je geïnteresseerd in dit onderwerp en wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat het ons hier weten en meld je aan! Samen kunnen we werken aan een toekomst waarin data bijdragen aan een betere zorg en meer zelfredzaamheid voor iedereen.