< naar overzicht

Masterclass: de Burgerreis

Aankondiging Masterclass: Patiëntenparticipatie en Co-creatie - Het Uitwerken van de Burgerreis

Wil je graag leren hoe je effectief kunt samenwerken met burgers in de zorg en welzijn? Ben je geïnteresseerd in patiëntenparticipatie en co-creatie? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Wij nodigen je uit om deel te nemen aan onze boeiende masterclass over het uitwerken van de burgerreis (die ook een patiëntreis kan zijn).

Datum: 28 juni

Tijd: 12:30 - 13:30

Tijdens deze masterclass duiken we dieper in op het concept van de burgerreis en ontdekken we waarom het uitwerken ervan van onschatbare waarde is voor de zorg- en welzijnssector. Samen verkennen we de verschillende aspecten van patiëntenparticipatie en co-creatie en bekijken we hoe de burgerreis een krachtig instrument kan zijn om de zorgervaring van burgers te verbeteren.

De sessie is speciaal ontworpen voor onderzoekers, zorgprofessionals, innovators, beleidsmakers en iedereen die betrokken is bij of geïnteresseerd is in samenwerking met burgers in zorg en welzijn. Of je nu werkt in een ziekenhuis, zorginstelling, onderzoeksinstituut of beleidsomgeving, deze masterclass biedt waardevolle inzichten en praktische tools om jouw samenwerkingsprocessen te versterken.

Tijdens de masterclass behandelen we onderwerpen zoals:

  • Wat is een burgerreis en waarom is het relevant voor de zorgsector
  • Stapsgewijze aanpak voor het uitwerken van een burgerreis
  • Identificeren van pijnpunten en kansen voor verbetering 
  • Het betrekken van burgers bij het verbeterproces 
  • Praktische voorbeelden en casestudy's

Deze interactieve sessie biedt een uitgelezen kans om te leren over patiëntenparticipatie en co-creatie. Je zult de mogelijkheid hebben om vragen te stellen, te discussiëren en waardevolle inzichten op te doen die je direct kunt toepassen in jouw werk.

Wacht niet langer en schrijf je nu in voor deze inspirerende masterclass! Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Goed nieuws! Deze masterclass is volledig kosteloos, dus je kunt deelnemen zonder enige kosten!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 28 juni en samen de reis te beginnen!

GEEF JE OP VIA ONZE IKOcreate EVENTPAGINA: https://www.ikocreate.com/eventpagina