videoproJECT 'Ik ben een andere jij'

Wat

In dit videoproject willen we ziekenhuis zorg laten zien, door de ogen van een chronisch zieke jonge vrouw. Tijdens een opname in het ziekenhuis voelt en ziet deze jonge vrouw hoezeer haar wereld gelijk is aan die van de jonge doktoren en verpleegkundigen en hoe verschillend tegelijkertijd hun levens zijn. De korte video geeft op een ontroerende en ludieke wijze inzicht in de ervaring van patientschap en verbeeld de communicatie tussen en met artsen en verpleegkundigen. 

Het script van dit videoproject is gebaseerd op een verhaal dat Anne-Miek Vroom schreef.  Het verhaal werd genomineerd voor 'de Pen als Lotgenoot' en is verwerkt in het gelijknamige boek. 

kosten

De totale productiekosten van deze korte video zijn €15.000 euro, wat we binnen willen halen met crowdfunding en sponsoring/subsidies. Verder zullen wij zoveel mogelijk partijen benaderen en betrekken voor belangeloze medewerking. Enkele bijzondere toezeggingen zijn reeds binnen. 

Doneren door particulieren

U kunt ons helpen dit project waar te maken, doormiddel van een financiele bijdrage. 

Wat kunt u terug verwachten?

1. Onder de mensen die tussen de €25 en €50 hebben gedoneerd verloten wij 5 première kaarten

2. Mensen die tussen die €50 tot €75 hebben gedoneerd zijn zeker van een bronzen première kaart.

3. Mensen die tussen die €75 tot €100 hebben gedoneerd ontvangen een zilveren première kaart. U wordt extra warm ontvangen. 

4. Mensen die €100 of meer hebben gedoneerd ontvangen een gouden IKONE première kaart en worden flink in de watten gelegd. Voor iedere €100 euro extra een extra gouden IKONE première kaart!

Doneren door bedrijven

Het is voor bedrijven mogelijk dit project te sponsoren doormiddel van

a. het aanbieden van diensten als camerawerk, montage, leader, muziek, catering, locatie etc.

In overleg zullen we eruit komen wat wij voor u terug kunnen doen. Bijvoorbeeld over een mooie plaats op de aftiteling. 

b. een financiele bijdrage.

Ook hier geldt dat u in aanmerking kan komen voor première kaarten. Voor iedere €100 euro extra ontvangt u een extra gouden IKONE première kaart voor uzelf, uw medewerkers of klanten.

Hoe sneller wij de financien binnen hebben, hoe sneller u bij de premiere aanwezig kan zijn! Van harte aanbevolen. 

Hoe doneren? 

Doneer door uw storting over te maken naar Stichting IKONE, Zwolle

onder vermelding van 'videoproject' 

op de Triodos Bank: 

 NL95 TRIO 0197 9734 85

én stuur om in aanmerking te komen voor een kaartje een mail naar info@ikone.nl met uw naam, stortingsbedrag en adresgegevens. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht.