Mw. Corine
Jansen

Mw. Corine Jansen

Corine Jansen is Chief Listening Officer. In september 2009 is ze met haar werkzaamheden als Chief Listening Officer/Professioneel Luisteraar begonnen bij het REshape & Innovation Center van het Radboudumc. Sinds augustus 2012 werkt zij vanuit haar eigen bedrijf JoConnect.

Vanaf december 2012 is zij actief lid van The International Listening Association en was deelnemer van het International Certified Listening Professional Program. Ze studeerde begin 2014 af op het onderwerp: ‘Listening to narratives of people who live with medical illness’.

Dhr. Lucien
Engelen

Dhr. Lucien Engelen

“Stop met praten, start met doen.” Dit motto is leidend in de missie van Lucien Engelen om de gezondheidszorg te veranderen. Als directeur van het Radboud REshape Innovation Center aan het Nijmeegs Universitair Medisch Centrum experimenteert hij met de toepassing van de nieuwste technologieën in de zorg. Deze technologieën maken het, volgens Engelen, bovendien mogelijk dat een patiënt een actieve rol krijgt in het behandelingsproces: de patiënt als partner.

Dhr. Bart
van der Meij

Dhr. Bart van der Meij

Bart van der Meij is managing partner bij Pulsar Partners. Hij is ondernemer, management consultant en coach. Bart doet leuke dingen met lieve mensen. Dat lijkt eenvoudig gezegd, maar voor hem is het dé lat waarlangs hij zijn werk inricht. Op die manier maakt hij de keuzes die goed zijn voor zijn klanten, voor degenen met wie hij samenwerkt, voor zijn projecten én voor hemzelf. Het vraagt mens-én-kennis…

Mw. Jacqueline
Blase van der Meer

Mw. Jacqueline Blase van der Meer

Jacqueline Blase is adviseur patiëntencommunicatie en werkt sinds 1999 in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Sinds december 2014 is zij aangesteld als vertrouwenspersoon. Hiervoor werkte zij ondermeer als voorlichter bij het Regionaal Patiënten/Consumenten Platform (tegenwoordig Zorgbelang). Als adviseur patiëntencommunicatie zoekt zij via creatief denken naar vernieuwende oplossingen. Het delen van opgedane kennis is iets wat zij graag doet.
Daarnaast werkt zij als lifecoach vanuit haar eigen praktijk ‘Gaia Lifecoaching’. Vanuit die rol ondersteunt zij mensen bij het vormgeven van hun leven vanuit hun diepste wensen en talenten, in alle levensgebieden en levensfasen.