< naar overzicht

Wil jij meewerken aan een beter e-consult?

Heb jij al gebruik gemaakt van het e-consult in het ziekenhuis? Of wil je dat nog doen? En ben je patiënt bij een ziekenhuis? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij, Nictiz en IKONE, willen graag met jou nadenken over het gebruik van het e-consult in het ziekenhuis. Een e-consult is een digitaal schriftelijk contact tussen zorgverlener en patiënt. Dit kan bijvoorbeeld via e-mail plaatsvinden. Wij gebruiken jouw ervaring om het gebruik van het e-consult in ziekenhuizen te verbeteren. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan betere en waardevolle contactmogelijkheden met jouw zorgverleners. 

Tijdens onze bijeenkomst horen we graag jouw ervaring!

  • Wanneer: woensdag 10 juli 2019.
  • Tijd: 14.00 – 16.00 uur.
  • Waar: Jaarbeurs Innovation Mile (JIM), Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht 
  • Vergoeding: 25,- euro en reiskostenvergoeding.   De reiskostenvergoeding heeft een maximum van 40,- euro.

Opgave: klik hier om je in te schrijven

wIe zijn wij?

Nictiz doet met hun thema Patiëntparticipatie en eHealth (PPE) onderzoek en is betrokken bij grote, landelijke e-health-programma’s. Met de kennis die daarmee wordt opgedaan, adviseren zij (koepel)organisaties in de zorg. De missie van PPE is om patiënten in staat stellen zelf een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van hun zorg.

IKONE wil de kwaliteit van de zorg verbeteren door samenwerking tussen patiënten en de gezondheidszorg te bevorderen. Daarin richten zij zich op de kwaliteit van leven van mensen en hoe de ziekenhuiszorg daar een belangrijke rol in kan spelen. Met een combinatie van kennis en ervaring proberen zij de brug te slaan tussen mensen met een fysieke aandoening of ziekte en de gezondheidszorg in de brede zin van het woord. 

 

< naar overzicht

Wil jij meewerken aan een beter e-consult?