Monique
Philippens

Programma manager - Strateeg

Monique Philippens

Binnen IKONE is Ir. Monique Philippens verbonden als programmamanager Droom met de Patiënt (traject Bernhoven) en als strategisch adviseur. Monique, voormalig directeur van KPN zorg, is niet alleen analytisch sterk. Ze is zeer ervaren op het gebied van organisatie ontwikkeling en innovatie. Voor Monique is het belangrijk mensen te raken en geraakt te worden.

Ronella
Grootens

Projectleider en adviseur

Ronella Grootens

Dr. Ronella Grootens is projectleider en adviseur bij IKONE. Zij heeft ruime ervaring met participatieve projecten en onderzoek binnen de gezondheidszorg. Daarbij is ze sterk in het verbinden van verschillende mensen, doelen en belangen tot een gezamenlijk resultaat met impact in de praktijk.

Bettine
Pluut

Adviseur en actie- onderzoeker

Bettine Pluut

Dr. Bettine Pluut is aan IKONE verbonden als adviseur, programmamanager en actieonderzoeker. Ze combineert haar adviesvaardigheden met bevlogenheid, visie en kennis van innovatievraagstukken. Bettine zet zich in voor kwalitatief hoogwaardige zorg en gaf vanuit die missie vorm aan diverse innovaties op landelijk en lokaal niveau. Bettine weet als geen ander de vragen die leven in de praktijk te vertalen naar zinvol onderzoek dat plaatsvindt in diezelfde zorgpraktijk.

Mariëlle
Blankestijn

Adviseur

Mariëlle Blankestijn

Drs. Mariëlle Blankestijn is verbonden aan IKONE als adviseur en consultant op het gebied van verandertrajecten.
Zij is gespecialiseerd in de menskant van veranderen. Ze is o.a. (key-note) spreker, verzorgt workshops & lezingen, dagvoorzitter en geeft colleges aan Hogescholen. Haar speciale aandacht gaat uit naar patiënt participatie, zelfmanagement en persoonlijk leiderschap. Dit alles met als doel de kwaliteit van zorg vanuit patiëntperspectief te verbeteren.

Aline
Kronenberg

Adviseur

Aline Kronenberg

Aline Kronenberg MSc. is verbonden aan IKONE als adviseur. Aline is technisch geneeskundige en gebruikt die kennis en ervaring samen met haar analytische vaardigheden om bij te dragen aan haar grote passie; een mensgerichte gezondheidszorg.

Ruth
Vogelzang

Coördinator

Ruth Vogelzang

Ruth Vogelzang,MA is projectmedewerker bij IKONE. Zij is verantwoordelijk voor verschillende communicatietaken en redactionele klussen binnen IKONE. Zo koppelt zij Patiënt Experts aan opdrachtgevers, beheert ze mede de sociale media accounts van de Patiënt Expertise School en schrijft ze de nieuwsbrief van IKONE. Ook helpt ze mee bij het vormgeven van de Patiënt Expertise School. Met veel plezier werkt ze mee om de zorg meer patiëntgelijkwaardig te maken. Een mooiere wereld bereik je immers niet door af te wachten, maar door zelf iets te ondernemen.

Rik
van Dijk

Adviseur

Rik van Dijk

Rik is aangesloten bij Ikone voor het opzetten en uitrollen van de Patiënt Expertise School. Vanuit zijn rol als adviseur bij het projectbureau Jonge Honden heeft hij ervaring met moderne projectmethodieken en het brengen van structuur en continuïteit in een team. Met een achtergrond in Bestuurskunde, met als specialisatie het besturen van zorgvernieuwing, is Rik zeer gedreven om zich in te zetten voor het succesvol oprichten van de school!

Ineke
Hazelzet

Adviseur

Ineke Hazelzet

Drs. Ineke Hazelzet is innovator, taalkundige en adviseur bij IKONE. Zij heeft inmiddels bijgedragen aan meerdere innovatieve ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Haar speciale aandacht gaat uit naar onder andere Waardegedreven Mensgerichte Zorg, Communicatie in
patiënt-zorgverlenerrelatie en Samen Opleiden.

Lotte
van Hal

Programma manager

Lotte van Hal

Bij IKONE is Lotte van Hal actief als programma manager voor ons digitale zorginnovatiepanel Gezonde Mening. Lotte is een creatieve en ondernemende dame die houdt van het maken van waardevolle verbindingen.

Marlinde
van Hedel

Patient Experience Manager

Marlinde van Hedel

Binnen IKONE is Marlinde verbonden als Patient Experience Manager. Marlinde is als sociaal innovator een kei in het verbinden van groepen, creatief kennis laten delen en dat omzetten in concrete resultaten.

Herma
Ronda

Facilitator workshops

Herma Ronda

Drs. Herma Ronda is een ervaren trainer/facilitator die met lichtheid en humor een veilige sfeer creëert waarin alle deelnemers worden gezien en betrokken. Door effectief gebruik van gevarieerde activerende werkvormen is een hoge opbrengst van meningen en ervaringen gegarandeerd. Met haar authentieke stijl verleidt Herma de deelnemers tot echtheid en openheid. Waar nodig prikkelend en altijd respectvol. Kernbegrippen zijn: het activeren van alle deelnemers, doorvragen, concretiseren en positiviteit.

Judith
Ceelen

Partner Patient Experience Center

Judith Ceelen

Owner / creative director strategisch en creatief concept bureau Beeldprikkels (www.beeldprikkels.nl). Met Beeldprikkels werken we samen in het partnerschap Patient Experience Center.