Monique
Philippens

Programma manager - Strateeg

Monique Philippens

Binnen IKONE is Ir. Monique Philippens verbonden als programmamanager Droom met de Patiënt (traject Bernhoven) en als strategisch adviseur. Monique, voormalig directeur van KPN zorg, is niet alleen analytisch sterk. Ze is zeer ervaren op het gebied van organisatie ontwikkeling en innovatie. Voor Monique is het belangrijk mensen te raken en geraakt te worden.

Bettine
Pluut

Adviseur en actie- onderzoeker

Bettine Pluut

Dr. Bettine Pluut is aan IKONE verbonden als adviseur, programmamanager en actieonderzoeker. Ze combineert haar adviesvaardigheden met bevlogenheid, visie en kennis van innovatievraagstukken. Bettine zet zich in voor kwalitatief hoogwaardige zorg en gaf vanuit die missie vorm aan diverse innovaties op landelijk en lokaal niveau. Bettine weet als geen ander de vragen die leven in de praktijk te vertalen naar zinvol onderzoek dat plaatsvindt in diezelfde zorgpraktijk.

Marjon
Schiltman

Office Manager

Marjon Schiltman

Marjon Schiltman is office manager bij IKONE. Ze heeft veel affiniteit met HRM, AVG en plannen & organiseren. Als expert in rust, ruimte en overzicht ondersteunt zij de medewerkers van IKONE bij het managen van de focus, tijd en de energie.

Julia van Daal

Julia van Daal

Julia van Daal is stagiaire bij IKONE en doet onderzoek naar de samenwerking tussen zorgaanbieders en de patiënt experts tijdens co-creatie sessies. Doel van dit onderzoek is het verbeteren van de kwaliteit van deze sessies. Daarnaast houdt Julia zich bezig met werkzaamheden omtrent het patiënt expertise team.

Ineke
Hazelzet

Adviseur

Ineke Hazelzet

Drs. Ineke Hazelzet is innovator, taalkundige en adviseur bij IKONE. Zij heeft inmiddels bijgedragen aan meerdere innovatieve ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Haar speciale aandacht gaat uit naar onder andere Waardegedreven Mensgerichte Zorg, Communicatie in
patiënt-zorgverlenerrelatie en Samen Opleiden.

Kristel
Schumacher

Human Interaction Designer

Kristel Schumacher

Kristel is verbonden aan IKONE als Human Interaction Designer. Zij is gespecialiseerd in het verwerken van informatie naar visualisaties en passende communicatie. Kristel werkt mee aan allerhande projecten waarbij haar focus ligt op de designwerkzaamheden.

Marjolein
Reijnders

Project medewerker

Marjolein Reijnders

Marjolein is projectmedewerker bij IKONE. Met haar fysiotherapeutische achtergrond en ervaring als patiënt kent zij beide kanten van de zorg en wil ze zich graag inzetten om patiëntenervaringen in de zorg en samenwerking tussen zorgverlener en zorgvrager te verbeteren. Ze houdt zich bezig met werkzaamheden omtrent het Patiënt Expertise Team.

Lotte
van Hal

Programma manager

Lotte van Hal

Bij IKONE is Lotte van Hal actief als programma manager voor ons digitale zorginnovatiepanel Gezonde Mening. Lotte is een creatieve en ondernemende dame die houdt van het maken van waardevolle verbindingen.

Marlinde
van Hedel

Patient Experience Manager

Marlinde van Hedel

Binnen IKONE is Marlinde verbonden als Patient Experience Manager. Marlinde is als sociaal innovator een kei in het verbinden van groepen, creatief kennis laten delen en dat omzetten in concrete resultaten.

Herma
Ronda

Facilitator workshops

Herma Ronda

Drs. Herma Ronda is een ervaren trainer/facilitator die met lichtheid en humor een veilige sfeer creëert waarin alle deelnemers worden gezien en betrokken. Door effectief gebruik van gevarieerde activerende werkvormen is een hoge opbrengst van meningen en ervaringen gegarandeerd. Met haar authentieke stijl verleidt Herma de deelnemers tot echtheid en openheid. Waar nodig prikkelend en altijd respectvol. Kernbegrippen zijn: het activeren van alle deelnemers, doorvragen, concretiseren en positiviteit.

Judith
Ceelen

Partner Patient Experience Center

Judith Ceelen

Owner / creative director strategisch en creatief concept bureau Beeldprikkels (www.beeldprikkels.nl). Met Beeldprikkels werken we samen in het partnerschap Patient Experience Center.