Monique
Philippens

Programma manager - Strateeg

Monique Philippens

Binnen IKONE is Ir. Monique Philippens verbonden als programmamanager Droom met de Patiënt (traject Bernhoven) en als strategisch adviseur. Monique, voormalig directeur van KPN zorg, is niet alleen analytisch sterk. Ze is zeer ervaren op het gebied van organisatie ontwikkeling en innovatie. Voor Monique is het belangrijk mensen te raken en geraakt te worden.

Ineke
Hazelzet

Adviseur

Ineke Hazelzet

Drs. Ineke Hazelzet is innovator, taalkundige en adviseur bij IKONE. Zij heeft inmiddels bijgedragen aan meerdere innovatieve ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Haar speciale aandacht gaat uit naar onder andere Waardegedreven Mensgerichte Zorg, Communicatie in
patiënt-zorgverlenerrelatie en Samen Opleiden.

Lotte
van Hal

Programmamanager

Lotte van Hal

Bij IKONE is Lotte van Hal actief als programma manager voor ons digitale zorginnovatiepanel Gezonde Mening. Lotte is een creatieve en ondernemende dame die houdt van het maken van waardevolle verbindingen.

Marlinde
van Hedel

Patient Experience Manager

Marlinde van Hedel

Binnen IKONE is Marlinde verbonden als Patient Experience Manager. Marlinde is als sociaal innovator een kei in het verbinden van groepen, creatief kennis laten delen en dat omzetten in concrete resultaten.

Judith
Ceelen

Partner Patient Experience Center

Judith Ceelen

Owner / creative director strategisch en creatief concept bureau Beeldprikkels (www.beeldprikkels.nl). Met Beeldprikkels werken we samen in het partnerschap Patient Experience Center.