Monique
Philippens

Programma manager - Strateeg

Monique Philippens

Binnen IKONE is Ir. Monique Philippens verbonden als programmamanager Droom met de Patiënt (traject Bernhoven) en als strategisch adviseur. Monique, voormalig directeur van KPN zorg, is niet alleen analytisch sterk. Ze is zeer ervaren op het gebied van organisatie ontwikkeling en innovatie. Voor Monique is het belangrijk mensen te raken en geraakt te worden.

Aline
Kronenberg

Adviseur

Aline Kronenberg

Aline Kronenberg MSc. is verbonden aan IKONE als adviseur. Aline is technisch geneeskundige en gebruikt die kennis en ervaring samen met haar analytische vaardigheden om bij te dragen aan haar grote passie; een mensgerichte gezondheidszorg.

Ruth
Vogelzang

Coördinator

Ruth Vogelzang

Ruth Vogelzang, MA is coördinator van het Patiënt Expertise Team. Zij is verantwoordelijk voor verschillende communicatie- en onderzoekstaken binnen IKONE. Zo koppelt zij Patiënt Experts aan opdrachtgevers, beheert ze mede de sociale media accounts en interviewt ze patiënten. Met veel plezier werkt ze mee om de zorg patiëntleidend te maken. Een mooiere wereld bereik je immers niet door af te wachten, maar door zelf iets te ondernemen.

Bas
Kramp

Stagiair

Bas Kramp

Bas Kramp is als User Experience Designer bij IKONE betrokken bij het project voor een digitale tool voor patiëntenparticipatie. Hij gaat het voor zorgverleners makkelijker maken om in de toekomst zelfstandig patiënten te betrekken bij het ontwikkelen van betere zorg. Hiervoor brengt Bas designvoorwaarden in kaart, ontwikkelt hij concepten en ontwerpt en test hij de tool samen met de eindgebruikers. Naast zijn werk voor IKONE ontwerpt Bas ook visuele merkidentiteiten.

Ineke
Hazelzet

Adviseur

Ineke Hazelzet

Drs. Ineke Hazelzet is innovator, taalkundige en adviseur bij IKONE. Zij heeft inmiddels bijgedragen aan meerdere innovatieve ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Haar speciale aandacht gaat uit naar onder andere Waardegedreven Mensgerichte Zorg, Communicatie in
patiënt-zorgverlenerrelatie en Samen Opleiden.

Lotte
van Hal

Programmamanager

Lotte van Hal

Bij IKONE is Lotte van Hal actief als programma manager voor ons digitale zorginnovatiepanel Gezonde Mening. Lotte is een creatieve en ondernemende dame die houdt van het maken van waardevolle verbindingen.

Marlinde
van Hedel

Patient Experience Manager

Marlinde van Hedel

Binnen IKONE is Marlinde verbonden als Patient Experience Manager. Marlinde is als sociaal innovator een kei in het verbinden van groepen, creatief kennis laten delen en dat omzetten in concrete resultaten.

Judith
Ceelen

Partner Patient Experience Center

Judith Ceelen

Owner / creative director strategisch en creatief concept bureau Beeldprikkels (www.beeldprikkels.nl). Met Beeldprikkels werken we samen in het partnerschap Patient Experience Center.