< naar overzicht

Workshop zingeving

voor mensen die te maken hebben met een fysieke beperking, ziekte of aandoening.

Wilt u kans maken op een gratis online workshop over zingeving? Voor een onderzoek van de Universiteit Tilburg in samenwerking met Stichting IKONE en Legende zijn wij op zoek naar deelnemers! 

Wat en voor wie

Het onderzoek richt zich op betekenis in het leven en zingeving onder mensen met een fysieke aandoening, ziekte of beperking. Wanneer u zich aanmeldt heeft u kans in een groep te komen die deel zal nemen aan de online workshop “Je leven in één herinnering” (2,5 uur), Deze workshop brengt u aan de hand van verhalen en herinneringen in verbinding met uzelf en met wat er in uw leven echt toe doet. De workshop wordt gegeven door Jacky van de Goor, die de methodiek heeft ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. 

Wanneer

De online workshop zal in maart plaatsvinden, als u geplaatst wordt zult u meedoen op één van de volgende data:

Dinsdag 15 maart 13.30-16.00 uur

Donderdag 17 maart 19.30-22.00 uur

Vrijdag 18 maart 10.00-12.30 uur

Dinsdag 22 maart 10.00-12.30 uur

Wat wordt er verwacht

De computer kiest willekeurig wie er in de workshopgroep terecht komt en wie in de zogenaamde controlegroep. Onder de deelnemers die niet geplaatst worden in de workshopgroep zullen enkele exemplaren van het gelijknamige boek “Je leven in één herinnering” van Jacky van de Goor worden verloot.  

Wat verwachten wij van u? Wanneer u in de workshopgroep terecht komt, zal u via het platform Zoom deelnemen aan de online workshop. Dit kan zowel via uw laptop als ook via uw tablet. Het is belangrijk dat deze een webcam heeft. Iedereen die aan het onderzoek meedoet vragen wij om drie keer een online vragenlijst in te vullen. Dit zal maximaal 20 minuten duren per keer. 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de volgende link: https://forms.gle/Qz6pZ8wNGQM26Up39

Na uw aanmelding zult u meer informatie ontvangen over het onderzoek. 

vragen?

Voor eventuele vragen kunt u mailen naar l.m.t.veltmaat@tilburguniversity.edu

< naar overzicht

Workshop zingeving