< naar overzicht

WIN DE PATIENT INNOVATION CO-CREATION AWARD 2019

Uitgereikt op 21 januari tijDeNS DE OPENINGSMANIFESTATIE VAN DE E-HEALTHWEEK Innoveren doe je samen! Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat innovaties die samen met patiënten zijn ontwikkeld beter aansluiten bij de eindgebruiker en dus méér kans voor succesvolle opschaling hebben. Daarom draagt IKONE graag het gedachtengoed van samenwerking vanaf het allereerste begin uit! 

Wij weten dat veel innovatieve bedrijven, ziekenhuisorganisaties, beleidsmakers en andere vooruitstrevenden willen ervaren wat die samenwerking met ervaringsdeskundigen kan betekenen. Jullie organisatie ook? Is jullie product of plan rijp voor een co-creatie sessie? Willen jullie juist in samenwerking met patiënten de kans op implementatie of groei versterken?

Pak dan dé kans op de Patient Co-Creation Award. De partij met het meest scherp geformuleerde 'vraagstuk' wint een co-creatie sessie met Patiënt Experts! Dit is een unieke kans om samenwerking met IKONE, de leider in het betrekken van patiëntexpertise bij innovatie in de zorg, te ervaren. 

Wat moet je doen om de prijs te winnen? Klik op onderstaande link en vul het formulier in. Formuleer zo duidelijk mogelijk waarom de input van Patiënt Experts jullie innovatie naar een hoger plan kan tillen. Wat is jouw vraag aan onze Patiënt Experts?

Ja, ik wil deze IMPACTVOLLE prijs winnen! (klik dan op deze link)

De hoofdprijs is een co-creatie sessie met onze Patiënt Experts ter waarde van 2450 euro. Of win één van de twee andere geweldige prijzen: een virtuele co-creatie of online poll met ervaringsdeskundigen! 

Enkele voorbeeldvraagstukken zijn:

  • Zijn de teksten die wij als overheid of bedrijf op onze website plaatsen voor iedereen te begrijpen en gebruiken we de juiste verwoording?
  • Hoe kunnen wij als ziekenhuis onze wachtruimte zo optimaal mogelijk inrichten?
  • Is het door ons ontwikkelde product voor jullie van meerwaarde? Zou jij, als eindgebruiker, dit product willen gebruiken.
  • Waar loop jij als ervaringsdeskundige tegenaan in het aanmelden/inloggen op onze website?

Meedingen naar deze award kan tot en met dinsdag 15 januari 2019. De jury bestaat uit de crème de la crème van Zorginnovatie NL. Professor Jan Kremer, professor Sophia de Rooij, Casper Smeets, Lucien Engelen, Jan Hazelzet, Concha van Rijssel, Monique Philippens zullen samen met patiënt experts Tim Kroesbergen, Ineke Hazelzet, Elisabeth van Schaïk en Jeske Troost bepalen wie de award mee naar huis zal nemenDe prijsuitreiking wordt speciaal! Deze wordt namelijk uitgereikt op maandag 21 januari, tijdens de openingsmanifestatie van de e-healthweek. 

< naar overzicht

WIN DE PATIENT INNOVATION CO-CREATION AWARD 2019