< naar overzicht

Vacatures: Patiënt Expert

Heb jij zin om je ervarinsgdeskundigheid zinvol in te zetten in de zorgsector? Wil jij meehelpen zodat anderen niet meemaken wat jij hebt meegemaakt? Of heb jij super ideeën en inspiratie op het gebied van innovatie en veranderingen in de zorg?

Solliciteer dan voor de functie Patiënt Expert en word lid van ons expertiseteam. 

Het Patiënt Expertise Team van IKONE is groeiende.

Op dit moment zijn 45 mensen met ervaringsdeskundigheid actief vanuit onze organisatie. Wij hebben landelijke bekendheid en zijn actief in tal van ziekenhuizen, zorgorganisaties, beleidsmakers, innovators, start-ups, ministerie VWS, etc. Ook het aantal aanvragen voor diensten groeit: consultancy, beleidsvragen beantwoorden, meedenken bij innovaties, ontwikkelingen van opleidingen, trainingen, werksessies over digitalisering of patient als partner, lezingen geven etc. Steeds meer organisaties zien in hoe zinvol het is om patiënt ervaring professioneel in te zetten. 

Wie kan solliciteren? Om lid te zijn van het Patiënt Expertise Team van IKONE is het belangrijk dat je zelf patiëntervaringen hebt, vanwege een fysieke (chronische) ziekte/aandoening of beperking, en dat je over je eigen problematiek heen kan kijken. Dat wil zeggen dat het belangrijk is dat je mee kan denken over eerder genoemde zaken op algemeen patiëntniveau en dat je op je eigen ervaringen kan reflecteren.

Je past binnen ons team als je het leuk vindt om je patiëntervaringen professioneel in te zetten om de zorg te verbeteren. Wij geloven erin dat hierdoor niet alleen de kwaliteit van zorg, maar ook de kwaliteit van leven omhoog zal gaan. 

Beloning? Sommige mensen binnen ons team werken als ZZP-er, anderen krijgen vacatiegeldenvergoeding (tot een bepaald bedrag mogelijk naast een eventuele uitkering). 

Inspanning? Je kan helemaal zelf bepalen hoeveel uren je actief bent binnen onze organisatie. Je krijgt op basis van je profiel en interesses opdrachten toegezonden. Je kan zelf beslissen of je aan die opdracht meewerkt op basis van je beschikbaarheid, gezondheid en bevlogenheid voor het onderwerp. 

Interesse? Schrijf een brief of mail aan mw. M.A. Vroom, directeur Stichting IKONE. 

Emailadres: vroom@ikone.nl

Wij werken met een sollicitatieprocedure. We gaan graag met je in gesprek om wederzijds af te tasten of we bij elkaar passen. 

We zien ernaar uit om samen te werken! 

Kijk op www.ikone.nl voor meer informatie over onze organisatie.