< naar overzicht

Pro-actieve afstudeerstudenten gezocht!

IKONE wil de kwaliteit van zorg verbeteren door samenwerking tussen patiënten en de gezondheidszorg te bevorderen.

IKONE ondersteunt, adviseert en faciliteert zorgorganisaties, beleidsmakers en innovators in het verstevigen van het patiëntenperspectief. Dat doen wij bijvoorbeeld door het aanbieden van co-creatie sessies, programma's om patiënt inclusief te werken, patient journey trajecten, inspireren en allerlei advieswerkzaamheden. We werken altijd samen met mensen die patiëntervaring hebben.

Ter ondersteuning van onze werkzaamheden zijn wij per 1 september op zoek naar twee studenten waaronder een

stagiair (interaction) design / communicatie / multi-media design

(m/v). 

De werkzaamheden lopen uiteen van het meedenken over infographics, marketingmateriaal, design thinking werkzaamheden tot het ontwikkelen van communicatiemiddelen. Het onderwerp van een eventuele stageopdracht wordt in overleg bepaald, maar kan zich richten op alle aspecten van de communicatie, marketing en design.

Jouw profiel:

Je volgt een HBO-opleiding op het gebied van Communicatie, Interaction Design, Multi Media Design of een andere relevante richting;

  • Je bent minimaal drie maar liever nog vier werkdagen per week beschikbaar om mee te draaien binnen de organisatie
  • Je bent super creatief! 
  • Je bent sterk in de Nederlandse en eventueel Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Je bent enthousiast, gemotiveerd en leergierig;
  • Je hebt een flinke dosis energie en humor;
  • Je bent een teamplayer met flexibiliteit in het aanpakken van projecten;
  • Je denkt graag creatief mee over nieuwe plannen
  • Kennis van het Adobe-pakket is een pre.

Het team van IKONE werkt vanuit deels vanuit het kantoor in Zwolle. We zijn een flexibel dynamisch team met teamleden in heel het land. Wij zijn praktisch en pragmatisch ingesteld en houden van aanpakken! IKONE is een jong en dynamisch bedrijf met collega’s die er voor willen gaan. Wij werken met korte en directe lijnen voor een grote diversiteit van opdrachtgevers, zoals ziekenhuizen, zorgorganisaties, ministeries, innovatiebedrijven etc. 

Sollicitatie

Herken jij jezelf hierin? Dan horen we graag van je! Stuur een e-mail met je cv naar info@ikone.nl en vertel of laat ons zien hoe jij IKONE verrijkt met je kwaliteiten

Informatie

Voor vragen over de stage kun je contact opnemen met Anne-MIek Vroom, directeur via vroom@ikone.nl

tevens zoeken wij een 

wetenschappelijke stagiair masterstudent 

(M/V)

Achtergrond

IKONE adviseert en faciliteert zorgorganisaties in het gelijkwaardig samenwerken met patiënten. Dat doen wij doormiddel van transformatie programma’s en allerlei patiëntparticipatie interventies. 

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage bij een adviesorganisatie in de zorg waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt? IKONE biedt jou deze mogelijkheid. Naast het uitvoeren van je afstudeeronderzoek of opdracht krijg je de uitgelezen kans om relevante werkervaring op te doen.

Stage

We zijn op zoek naar een student die mee kan helpen bij de opzet en uitvoering van een mixed methodes onderzoek (zowel kwalitatief als kwanitatief. Daarmee willen wij de impact van onze interventies binnen zorgorganisaties in kaart brengen. Voor de opzet van dit onderzoek is aanvullende literatuurstudie, uitzoeken van vragenlijsten en kwalitatieve methodes nodig. Daarna kan een start gemaakt worden met de uitvoering van het onderzoek en het analyseren van databestanden. Binnen het project is veel mogelijk, als je het leuk vindt om ervaring op te doen in de verschillende facetten van wetenschappelijk onderzoek.

Je standplaats is het IKONE, Zwolle. Indien nodig en wenselijk kan er gedeeltelijk gewerkt worden vanuit huis.

Wie ben jij? 

Je bent een ambitieuze en leergierige student in de laatste fase van een universitaire masteropleiding in de richting van sociale wetenschappen, sociologie of gezondheidswetenschappen of soortgelijke opleidingen. 

Je hebt ervaring met kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden.

Je wilt jezelf ontwikkelen, nieuwe vaardigheden leren en nieuwe relaties opbouwen. 

Je bent sociaalvaardig en werkt graag in teamverband. 

Je bent communicatief sterk en hebt een proactieve houding. 

Je beschikt over een gezonde dosis humor. 

Je bent volledig beschikbaar voor de opdracht (4 tot 5 dagen in de week). 

Beschikbaar: vanaf 1 september

Je vindt het niet erg om te reizen. 

Je kunt zelfstandig werken en neemt initiatief waarbij je opdrachten oppakt die anderen laten liggen. 

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die accuraat is en enige ervaring heeft met kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden. Je stage moet minimaal 32 uur per week gedurende 5-6 maanden duren.

Wij bieden je

Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig aan je onderzoek te werken op kantoor, thuis of bij een van onze opdrachtgevers. De resultaten leveren een input voor de vraagstukken bij organisaties/klanten in de dagelijkse praktijk. Je onderzoeksvraag formuleer je samen met je stagebegeleider van IKONE en je docent van de universiteit. 

Naast het doen van onderzoek en het schrijven van je thesis, loop je een aantal uren per week mee met een professional bij echte opdrachtgevers. Dit geeft je de unieke mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij organisaties in het veld. Daarbij ondersteun je bij de uitvoering en voorbereiding van projecten. Je krijgt eigen verantwoordelijkheden en de vrijheid om werkzaamheden op te pakken en deze zelfstandig, of met begeleiding van een van onze professionals, uit te voeren. Je zult 4-5 dagen in de week werken aan je opdracht of meelopen met een professional. Uiteraard is er ook ruimte om colleges en bijeenkomsten van je onderwijsinstelling te bezoeken voor scriptiebegeleiding.

Persoonlijke begeleiding en coaching op persoonlijk en vakinhoudelijk gebied; 

Inspirerende en afwisselende leeromgevingen; 

Kennis en ervaring van je collega’s; 

Naast het schrijven van je masterthesis mag je meekijken bij opdrachten zodat je kunt zien en ervaren hoe onze professionals omgaan met complexe vraagstukken

Informatie

Voor meer informatie over de stage mogelijkheden, kun je contact opnemen met Anne-Miek Vroom, 

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze wetenschappelijke stage, mail dan je contactgegevens, een korte motivatie en je CV naar Anne-Miek Vroom, Directeur IKONE, emailadres vroom@ikone.nl