Laura
Mensingh

Directie-assistent

Laura Mensingh

Laura is een gedreven directie-assistent. Ze opereert soepel als flexibele geest met een sterk gevoel voor orde en structuur binnen een creatieve wereld.

Kristel
Schumacher

Junior Projectmedewerker

Kristel Schumacher

Kristel is junior projectmedewerker bij IKONE. Zij is gespecialiseerd in het verwerken van informatie naar visualisaties en passende communicatie. Daarnaast heeft Kristel zich ontwikkeld tot een expert op het gebied van de Patient Experience, is teamcoördinator van het Patiënt Expertise team en intensief betrokken bij lopende trajecten.

Monique
Philippens

Programmamanager - Strateeg

Monique Philippens

Binnen IKONE is Monique verbonden als programmamanager Droom met de Patiënt (traject Bernhoven) en als strategisch adviseur. Monique, voormalig directeur van KPN zorg, is niet alleen analytisch sterk. Ze is zeer ervaren op het gebied van organisatie ontwikkeling en innovatie. Voor Monique is het belangrijk mensen te raken en geraakt te worden.

Marlinde
van Hedel

Patient Experience Manager

Marlinde van Hedel

Binnen IKONE is Marlinde verbonden als Patient Experience Manager. Marlinde is als sociaal innovator een kei in het verbinden van groepen, creatief kennis laten delen en dat omzetten in concrete resultaten.

Herma
Ronda

Facilitator workshops

Herma Ronda

Herma is een ervaren trainer/facilitator die met lichtheid en humor een veilige sfeer creëert waarin alle deelnemers worden gezien en betrokken. Door effectief gebruik van gevarieerde activerende werkvormen is een hoge opbrengst van meningen en ervaringen gegarandeerd. Met haar authentieke stijl verleidt Herma de deelnemers tot echtheid en openheid. Waar nodig prikkelend en altijd respectvol. Kernbegrippen zijn: het activeren van alle deelnemers, doorvragen, concretiseren en positiviteit.

Judith
Ceelen

Partner Patient Experience Center

Judith Ceelen

Owner / creative director strategisch en creatief concept bureau Beeldprikkels (www.beeldprikkels.nl). Met Beeldprikkels werken we samen in het partnerschap Patient Experience Center.

Natasha
Schulte

Partner Wie volgt?

Natasha Schulte

Natasha is theatermaker, regisseur en founder van Studio Spaak (www.studiospaak.nl). Met Studio Spaak heeft IKONE een partnerschap in het theatercollege 'Wie volgt?'

Rob
van Gestel

Acteur

Rob van Gestel

Rob is acteur en speelt in ons theaterprogramma Wie volgt?

Ilke
Turpijn

Acteur

Ilke Turpijn

Ilke is actrice en speelt in ons theaterprogramma 'Wie volgt?'