Kristel
Schumacher

Project medewerker

Kristel Schumacher

Kristel is project medewerker bij IKONE. Zij is gespecialiseerd in het verwerken van informatie naar visualisaties en passende communicatie. Daarnaast heeft Kristel zich ontwikkeld tot een expert op het gebied van de Patient Experience, is teamcoördinator van het Patiënt Expertise team en intensief betrokken bij lopende trajecten.

Monique
Philippens

Programma manager - Strateeg

Monique Philippens

Binnen IKONE is Ir. Monique Philippens verbonden als programmamanager Droom met de Patiënt (traject Bernhoven) en als strategisch adviseur. Monique, voormalig directeur van KPN zorg, is niet alleen analytisch sterk. Ze is zeer ervaren op het gebied van organisatie ontwikkeling en innovatie. Voor Monique is het belangrijk mensen te raken en geraakt te worden.

Bettine
Pluut

Adviseur en actie- onderzoeker

Bettine Pluut

Dr. Bettine Pluut is aan IKONE verbonden als adviseur, projectmanager en actieonderzoeker. Ze combineert haar adviesvaardigheden met bevlogenheid, visie en inhoudelijk expertise. Daarnaast weet ze als geen ander de vraag uit de praktijk op te halen en vervolgens zinvol onderzoek uit te voeren dat plaatsvindt in diezelfde zorgpraktijk. Deze visie op onderzoek heeft zij uitgewerkt in haar proefschrift.

Jooske
Wilgenhof

Project medewerker

Jooske Wilgenhof

Jooske Wilgenhof (BSc.) is projectmedewerker bij IKONE en is gespecialiseerd in patiëntparticipatie methodes. Binnen IKONE doet zij o.a. onderzoek naar het betrekken van patiënten bij innovatie. Het doel van dit onderzoek is het in kaart brengen van methoden om patiënten te laten participeren binnen in innovatie- en verbeterprocessen, die passend zijn binnen verschillende typen zorgorganisaties. Na de zomer hoopt Jooske af te studeren als gezondheidswetenschapper.

Laura
Mensingh

Financieel assistent

Laura Mensingh

Laura is een gedreven financieel -assistent. Ze opereert soepel als flexibele geest met een sterk gevoel voor orde en structuur binnen een creatieve wereld.

Lotte
van Hal

Programma manager

Lotte van Hal

Bij IKONE is Lotte van Hal actief als programma manager voor ons digitale zorginnovatiepanel Gezonde Mening. Lotte is een creatieve en ondernemende dame die houdt van het maken van waardevolle verbindingen.

Marlinde
van Hedel

Patient Experience Manager

Marlinde van Hedel

Binnen IKONE is Marlinde verbonden als Patient Experience Manager. Marlinde is als sociaal innovator een kei in het verbinden van groepen, creatief kennis laten delen en dat omzetten in concrete resultaten.

Herma
Ronda

Facilitator workshops

Herma Ronda

Drs. Herma Ronda is een ervaren trainer/facilitator die met lichtheid en humor een veilige sfeer creëert waarin alle deelnemers worden gezien en betrokken. Door effectief gebruik van gevarieerde activerende werkvormen is een hoge opbrengst van meningen en ervaringen gegarandeerd. Met haar authentieke stijl verleidt Herma de deelnemers tot echtheid en openheid. Waar nodig prikkelend en altijd respectvol. Kernbegrippen zijn: het activeren van alle deelnemers, doorvragen, concretiseren en positiviteit.

Judith
Ceelen

Partner Patient Experience Center

Judith Ceelen

Owner / creative director strategisch en creatief concept bureau Beeldprikkels (www.beeldprikkels.nl). Met Beeldprikkels werken we samen in het partnerschap Patient Experience Center.